
مقاوم سازی و کاشت بولت | انواع خدمات کاشت میلگرد در بتن،ترمیم بتن آسیب دیده | مقاوم سازی FRP
مقاوم سازی و کاشت میلگرد و روش های مقاوم سازی
برای افزایش مقاومت سازه های بتنی، باید آنها را به نوعی مقاوم سازی کرد. یکی از روشهای جدید و مناسب برای مقاوم کردن سازه های بتنی، کاشت میلگرد است. در این نوشته، با روش های مقاوم سازی سازه های بتنی آشنا خواهید شد.
برای مشاوره رایگان در زمینه مقاوم سازی با ما تماس بگیرید تماس بگیرید 09121361501
مقاوم سازی سازه بتنی چه مزایایی دارد؟
با روش مقاوم سازی سازه بتنی، تحمل ساختمان در برابر بارها و نیروها بیشتر می شود و مقاومت بیشتری از خود نشان می دهد. با مقاوم سازی سازه، می توان ماندگاری و دوام سازه را چندبرابر کرد.
مشاوره مقاوم سازی و کاشت میلگرد و بولت 09121361501
چگونه می توان یک سازه بتنی را مقاوم سازی کرد؟
برای مقاوم سازی سازه بتنی، دو روش وجود دارد:
روش اول برای تقویت سازه بتنی این است که مقداری از سازه بتنی تخریب شود تا قسمتی از میلگرد آن بیرون آورده شود. آن قسمت از میلگرد به میلگرد جدید وصل می شود و به این طریق، مقاوم تر می شود. در این روش، تخریب بتن با لرزه و ضربه همراه است و به همین دلیل بتن را ضعیف می کند. مقاوم سازی سازه بتنی با تخریب، مدتی است که توسط مهندسان عمران استفاده نمی شود.
روش بعدی این است که سازه بتنی سوراخ شود و میلگرد به کمک چسب بتن، در داخل بتن کاشته شود. چسب کاشت میلگرد، مقاومت بالایی دارد و در اثر شرایط محیطی نظیر رطوبت، گرمای شدید و... از بین نمی رود. در نتیجه، این روش را می توان روش مناسبی برای مقاوم سازی ساختمانهای بتنی دانست. روش کاشت میلگرد، از دیگر روشها پرکاربردتر است و به همین دلیل، در این نوشته درباره این روش، توضیحات بیشتری به شما خواهیم داد.
برای مشاوره رایگان در زمینه کاشت میلگرد با ما تماس بگیرید تماس بگیرید 09121361501
کاشت میلگرد به چه روشی انجام می شود؟
برای اینکه در داخل بتن، میلگرد کاشته شود، به دستگاه مته زنی یا دستگاه کرگیری، گان یا تفنگ برای تزریق چسب، تجهیزات دمنده یا مکنده هوا، برس های مویی، شلنگ تزریق چسب کاشت میلگرد، کلاهک های حفظ چسب، وسایل بررسی و کنترل کیفیت چسب، نازل پلاستیکی برای مخلوط کردن چسب و تزریق چسب و تجهیزات ایمنی نیاز است.
در ابتدا، باید بتن را با دستگاه مته زنی سوراخ کرد. عمق و قطر این سوراخ با محاسبات مشخص می شود. وقتی سوراخ ایجاد شد، داخل آن را با دستگاه دمنده و مکنده هوا تمیز می کنند. در مرحله بعد، چسب کاشت میلگرد به بتن تزریق می شود و میلگرد در داخل سازه بتنی قرار می گیرد. بعد از اینکه میلگرد در سازه بتنی کاشته شد، با استفاده از ابزارهای مخصوص، میزان مقاومت و کشش آن آزمایش می شود.
مزایای کاشت میلگرد چیست؟
گاهی اوقات، در اجرای نقشه ساختمان مشکلی پیش می آید یا نقشه اجرایی ساختمان تغییر می کند و باید آن سازه بتنی مقاوم سازی شود. با روی کار آمدن روش کاشت میلگرد، دیگر روشهای مقاوم سازی بتن کمتر استفاده می شود. روش کاشت میلگرد، مزایای زیادی دارد؛ از جمله:
به کمک روش کاشت میلگرد، دیوارهای جدیدی برای ساختمان می توان ایجاد کرد و با این کار، فضای ساختمان را بزرگتر کرد.
با استفاده از روش کاشت میلگرد، ابعاد فونداسیون ساختمان در جداره های داخلی و خارجی تغییر می کند.
با استفاده از روش کاشت میلگرد، می توان فونداسیون های منفرد را به نواری و فونداسیون نواری را به گسترده تبدیل کرد.
کاشت میلگرد را می توان در فضاهای بزرگ مانند مجتمع های تجاری انجام داد.
با کاشت میلگرد، می توان تاسیسات مکانیکی را ثابت سازی کرده و تیرهای کنسولی را گسترش داد.
برای تغییر کاربری یک ساختمان باید از روش کاشت میلگرد استفاده کرد. مثلا اگر ساختمان مسکونی بخواهد به یک مکان اداری تبدیل شود، باید از روش کاشت میلگرد استفاده کرد.
تعداد طبقات ساختمان را می توان با روش کاشت میلگرد بیشتر کرد.
برای تقویت صفحه ستونها از روش کاشت میلگرد استفاده می شود.
در صورتی که دیوارهای بتنی قدیمی قدیمی باشد یا به صورت نیمه کاره ساخته شده باشد، می توان آنها را با کمک روش کاشت میلگرد توسعه داد.
اگر در کف بام ساختمان، کاشت میلگرد را انجام داد، می توان جان پناه های یکپارچه ای ساخت.
در سازه هایی مانند ویلا، می توان در تراز طبقه از کاشت میلگرد استفاده کرد و با این روش، کنسولها و طره های بتنی جدیدی ایجاد کرد.
برای مشاوره رایگان در زمینه کاشت میلگرد با ما تماس بگیرید تماس بگیرید 09121361501
چرا چسب کاشت میلگرد، اهمیت زیادی دارد؟
یکی از مهمترین ابزارها برای کاشت میلگرد در سطوح افقی و عمودی، چسب کاشت میلگرد است. چسب کاشت میلگرد، مقاومت مکانیکی بالایی دارد و در برابر اکسیژن هوا و دما مقاوم است. هم چنین انعطاف پذیری بالایی دارد. با کمک چسب کاشت میلگرد، مقاومت ساختمان در برابر بارهای لرزه ای و ثقلی بیشتر می شود و اسکلت و فونداسیون سازه تقویت می شود.
البته چسب های کاشت میلگرد انواع مختلفی دارند و از نظر زمان مصرف، زمان ترکیب شدن و نصب میلگرد، مدت زمان نگهداری و دیگر موارد با یکدیگر فرق دارند. چسب کاشت میلگرد کپسولی، کارتریجی و حجمی از جمله انواع چسب های مخصوص کاشت میلگرد هستند.
برای کاشت میلگرد، باید از چه چسبی برای کاشت میلگرد در بتن استفاده کرد؟
اگر می خواهید سازه خود را با روش کاشت میلگرد مقاوم سازی کنید، باید به دنبال یک چسب کاشت میلگرد عالی و مناسب باشید. برای انتخاب چسب کاشت میلگرد، به نکات زیر توجه داشته باشید:
چسبی را انتخاب کنید که مقاومت خوبی داشته باشد و در محیط های خورنده اسیدی و قلیایی از بین نرود.
چسبی را برای کاشت میلگرد انتخاب کنید که به آسانی و سریع بتوانید از آن استفاده کنید.
چسب انتخاب شده باید در بتنهای سبک قابل استفاده باشد.
چسب کاشت میلگرد باید از میلگرد و بولت کاشته شده در بتن، در برابر زنگ زدگی و خوردگی محافظت کند.
به سراغ چسبی بروید که در محیط های مرطوب بتوان از آن استفاده کرد.
چسب کاشت میلگرد نباید حلال داشته باشد و باید چسبندگی زیادی به بتن و میلگرد بدهد.
در این نوشته، با موضوع مقاوم سازی سازه های بتنی با استفاده از روش کاشت میلگرد آشنا شدید و دانستید که این روش، چه مزایایی برای مقاوم کردن ساختمان شما دارد. هم چنین با تجهیزات موردنیاز برای کاشت میلگرد و نکات مهم برای انتخاب چسب کاشت میلگرد آشنا شدید.
برای مشاوره رایگان در زمینهمقاوم سازی و کاشت میلگرد با ما تماس بگیرید 02191006969